Wednesday, November 28, 2012

Travel

Dear diaries,
This will be hard choices.



1 hour left and then I'll have a long journey. huarghhh Nasib baik naik ets, kalau naik bas, memang patah la pinggang den. Semester break baru je bermula since 24 haritu tapi cuti kali ni kejap sangattt.

Yes, I'm travelling alone today, again. From Perak to Putrajaya. Hoping for there's no robbery or kidnapper reading my blog until I arrive. haha

Make a wish and place it in your heart. 


On Friday morning, I'll go to Johor tapi tak tau lah ke mana. Ikut je lah. Spend day kat sana sampailah ahad. Isnin balik putrajaya dan Selasa balik Perak. It will be restless week for me. Oh ya, the important thing is maybe no internet connection, no tweet, fb, instagram n etc. Itu yang boring sangat nanti. sobs

Kaklong rasanya minggu ni dia dah gerak bercuti pi Langkawi. I'm too excited waiting for upcoming two weeks. Trip to Melaka with all family's members. It's quite lama juga tak bercuti dengan whole family since dah ada yang kahwin.




I don't have any idea why I'm telling everyone about this. Perlu ke?
Gonna leave, now.

Till we meet again, cheers.